top of page
Onlineimage-Portret-preview-15_edited.jp

O V E R   M I J


 
'Een persoon die
luistert,

aanmoedigt,
uitdaagt 
en inspireert.'

‘Courageous Journey’ is ontstaan uit mijn behoefte om werkende vrouwen te ondersteunen om in hun beroep gelukkig en dus ook succesvol te zijn.

Ik heb 15 jaar lang bij Deutsche Bank in verschillende functies en landen gewerkt op het gebied van corporate&investment banking. Toen mijn tweede dochter 1.5 jaar oud was en mijn oudste 3.5, werd de spagaat tussen werk en thuis te groot en ben ik bij de bank gestopt.

Deze periode heeft mij veel geleerd over de dynamiek en politiek in een grote organisatie en ook wat het betekent, om een vrouw/een werkende moeder te zijn in een voornamelijk mannelijke werkomgeving.

 

Tijdens de 3jarige coach opleiding bij Phoenix Opleidingen in Utrecht ben ik vaak naar mijn banktijd teruggereisd. Het werd me duidelijk dat veel van mijn ervaringen (positief of uitdagend) net zo veel gekoppeld waren aan mijn eigen ‘systemische set up’ als aan mijn professionele omgeving. Ik begreep hoe persoonlijke en professionele groei met elkaar verstrengeld zijn en ik leerde hoe belangrijk het is om in het groeiproces een betrouwbare partner te hebben. Een persoon die luistert maar ook de vragen stelt, die je eigen identiteit aanraken en helpen deze op te delven. Ik heb ook ervaren, dat verandering je hoofd en je lichaam moet insluiten om duurzaam te zijn. Hierbij maken voor mij de ‘ervaringsgerichte oefeningen’ die je hele wezen insluiten en niet alleen je ratio, het verschil in aanpak.

 

In 2018 ben ik begonnen om werkende vrouwen te begeleiden en ik ben blij om hen te mogen steunen en in hun kracht te zetten. Ik heet je welkom om aan je eigen ‘moedige reis’ te beginnen en te ontdekken hoe je de uitdagingen die je tegenkomt kan benutten om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen.

Wees om groot te zijn, geheel.

Maak niets wat jouw is, groter of tot niets.

Wees al in alles.

Leg zoveel je bent, in 't minste dat je doet. 

bottom of page